LiquidCube in Arosa? Kan dit?

Alles over het motorische gedeelte. Spruitstukken etc.

Moderators: DaveyK, red lupo, Coleta, MeerArosa, H A N S

LiquidCube in Arosa? Kan dit?

Berichtdoor MeerArosa » 16 nov 2010 11:03:05

Ik zag dit op een ander forum voorbij komen en het leek mij een leuke gadget:
Afbeelding

Voor verschillende Volkswagens is hier een inbouwmogelijkheid van, inclusief inbouw instructies. Maar niet van de Lupo of Arosa. Nu heeft m'n Arosa wel zo'n paarse stekker achter de asbak zitten, maar werkt het dan ook?

Er wordt gesproken over VAG blocks, maar heeft mijn Arosa die? Een Golf 4 met 1.4 wordt ondersteunt zag ik weer in een ander tabelletje, dus waarom mijn 1.4 niet?

Lijkt mij leuk om zelf eenvoudig m'n Arosa te kunnen controleren.

http://racediagnostics.com/store/produc ... ucts_id=61
http://racediagnostics.com/cms/
Afbeelding
Avatar gebruiker
MeerArosa
Moderator
 
Berichten: 2612
Geregistreerd: 9 feb 2008 19:52:20
Woonplaats: Hardinxveld-Giessendam

Re: LiquidCube in Arosa? Kan dit?

Berichtdoor MeerArosa » 16 nov 2010 14:59:50

Reactie van de fabrikant gehad:
Hi

I have not tried it, it may work but will be dependant to the "block structure" of the data provided over the obd2 diagnostic port. Do you have access to a vag-com cable to be able to check this?

This table shows the data and locaions that are required. http://racediagnostics.com/cms/uploads/ ... 20data.jpg

Best regards
Jim

Best Regards
Jim Stuart

Race Diagnostics Ltd
07825 251006
http://www.racediagnostics.com
Afbeelding
Avatar gebruiker
MeerArosa
Moderator
 
Berichten: 2612
Geregistreerd: 9 feb 2008 19:52:20
Woonplaats: Hardinxveld-Giessendam

Re: LiquidCube in Arosa? Kan dit?

Berichtdoor Xtreme » 16 nov 2010 15:19:39

Ik begrijp nog steeds niets van..bedoelen ze of je met vagcom in het systeem komt of niet..
Is dit het geval, wil ik het best voor je proberen. :roll:
Avatar gebruiker
Xtreme
Über spammer
 
Berichten: 4533
Geregistreerd: 18 dec 2009 19:37:10
Woonplaats: Dordrecht

Re: LiquidCube in Arosa? Kan dit?

Berichtdoor MeerArosa » 16 nov 2010 16:06:32

Dit is een soort VAGCOM, maar dan geschikt om in te bouwen en constant je auto te monitoren.
Ik weet alleen niet of de Arosa wel de juiste gegevens kan aanleveren voor het apparaatje.
Afbeelding
Avatar gebruiker
MeerArosa
Moderator
 
Berichten: 2612
Geregistreerd: 9 feb 2008 19:52:20
Woonplaats: Hardinxveld-Giessendam

Re: LiquidCube in Arosa? Kan dit?

Berichtdoor Xtreme » 16 nov 2010 16:22:09

Dan is de vraag, hoe kunnen we daar achter komen zonder het product te bestellen?
Ik beschik o.a. VAGCOM.
Avatar gebruiker
Xtreme
Über spammer
 
Berichten: 4533
Geregistreerd: 18 dec 2009 19:37:10
Woonplaats: Dordrecht

Re: LiquidCube in Arosa? Kan dit?

Berichtdoor d0ne » 16 nov 2010 16:23:38

zag toevallig net op een ander forum ook iemand met een Beetle die dit had! Lijkt me ook wel erg gaaf :D
;
Avatar gebruiker
d0ne
Freak
 
Berichten: 541
Geregistreerd: 31 jan 2008 14:38:21
Woonplaats: Ouddorp

Re: LiquidCube in Arosa? Kan dit?

Berichtdoor d0ne » 16 nov 2010 16:25:41

frankv6 schreef:na het warm lopen van Evert de kevert
gaan zoeken naar een betrouwbaar systeem op gebied van temp
en kwam deze tegen ben tevens gek op vagcom en dat soort dingen
van http://www.racediagnostics.com
kun je echt alles mee schakeld zelf uit en weer in ff selecteren waar je hem op wil hebben en de volgende keer start ie daar weer op beveiligd tegen diefstal d.m.v. code echt geniaal
kost om gerekend met verzenden naar Nederland 207 euro en inbouwen is simpel kost je wel een vent rooster maar boeie heb airco :mrgreen:

kijk naar de fotos heb je vragen stel ze gerust kan evt informeren voor een groeps aan koop wat ze zouden gaan kosten dan
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
;
Avatar gebruiker
d0ne
Freak
 
Berichten: 541
Geregistreerd: 31 jan 2008 14:38:21
Woonplaats: Ouddorp

Re: LiquidCube in Arosa? Kan dit?

Berichtdoor MeerArosa » 16 nov 2010 17:11:16

d0ne schreef:zag toevallig net op een ander forum ook iemand met een Beetle die dit had! Lijkt me ook wel erg gaaf :D

Die Beetle ken ik al, maar ik kende het systeem al langer uit de Performance VW.
Het punt is een Arosa is geen Beetle, dus werkt het zomaar?
Afbeelding
Avatar gebruiker
MeerArosa
Moderator
 
Berichten: 2612
Geregistreerd: 9 feb 2008 19:52:20
Woonplaats: Hardinxveld-Giessendam

Re: LiquidCube in Arosa? Kan dit?

Berichtdoor brinky » 16 nov 2010 17:12:53

vette shit gek!

dat is inderdaad een leuk hebbedingetje!
ik neem aan dat dit naukeuriger is als een losse sensor....
brinky
Newbee
 
Berichten: 49
Geregistreerd: 18 jul 2010 12:32:12
Woonplaats: rotterdam

Re: LiquidCube in Arosa? Kan dit?

Berichtdoor Jeroenn » 16 nov 2010 17:38:39

Dit ding krijgt de informatie ook via de sensor. De sensor moet nog altijd de gemeten waarde meten.
Cars:
Lupo 1.6 16v GTI
Arosa 1.4 8v

Ex cars:
Lupo 1.2 6v TDI
Lupo sport 1.4 16v
Arosa 1.4 8v
Jeroenn
Opper spammer
 
Berichten: 1276
Geregistreerd: 18 okt 2008 20:38:57
Woonplaats: Omgeving Groningen

Re: LiquidCube in Arosa? Kan dit?

Berichtdoor sand-r » 16 nov 2010 18:31:55

Bij een Lupo kan je als je hem aan VAGCOM of ETHOS hangt ook allemaal zien, dus zou niet weten waarom het niet zal werken!
2000 3L TDI
1959 VW 1200
Mijn Marktplaats-advertenties
sand-r
Opper spammer
 
Berichten: 2296
Geregistreerd: 15 maart 2007 21:59:10
Woonplaats: Dordrecht

Re: LiquidCube in Arosa? Kan dit?

Berichtdoor LupoEpe » 22 sep 2011 06:43:21

Al meer info over dit ding?
In de garage:
VW Lupo 1.4 44kw (2003) 50.000km
VW Golf 1 Cabrio 66kw (1986) 150.000km
Avatar gebruiker
LupoEpe
Newbee
 
Berichten: 35
Geregistreerd: 2 maart 2011 13:44:25

Re: LiquidCube in Arosa? Kan dit?

Berichtdoor MeerArosa » 22 sep 2011 07:46:45

Ik heb er eerlijk gezegd geen tijd meer in gestoken, heb nu hele andere zaken waar ik m'n tijd aan kwijt ben.
Afbeelding
Avatar gebruiker
MeerArosa
Moderator
 
Berichten: 2612
Geregistreerd: 9 feb 2008 19:52:20
Woonplaats: Hardinxveld-Giessendam


Keer terug naar Motorisch

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron