Batterij

Alles over het motorische gedeelte. Spruitstukken etc.

Moderators: DaveyK, red lupo, Coleta, MeerArosa, H A N S

Batterij

Berichtdoor Antwerp Dog » 6 okt 2014 20:23:40

Hoi,

Ik heb juist een arosa 1400 mpi 2002 gekocht.
Nu laat mijn batterij niet bij.
Vorige week nieuwe alternator geplaatst en geeft niet genoeg om de batterij op te laden.
De batterij is 3 weken oud.
Brand een rood batterij lampje op het dashbord en soms valt al het vermogen weg.
Ik heb deze alternator laten uitmeten en deze geeft rechtstreeks maar 2volt door!
Batterij 12v.
Iemand een idee wat hier het probleem zou kunnen zijn.

Antwerp Dog.
Antwerp Dog
Nieuw lid
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 6 okt 2014 20:02:18
Woonplaats: Kontich België

Re: Batterij

Berichtdoor emielvanputten » 6 okt 2014 23:11:47

als je een nieuwe dynamo en een nieuwe accu geplaatst heb.
dan is volgens mij het enige wat het kan zijn je kabels. ik denk aan geen goede massa..
Avatar gebruiker
emielvanputten
Opper spammer
 
Berichten: 1981
Geregistreerd: 16 apr 2007 15:33:31

Re: Batterij

Berichtdoor Antwerp Dog » 6 okt 2014 23:17:33

Waar zou er een slechte massa kunnen zitten?
Tussen de batterij en de carrosserie ?
Grtz
Antwerp Dog
Antwerp Dog
Nieuw lid
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 6 okt 2014 20:02:18
Woonplaats: Kontich België

Re: Batterij

Berichtdoor H A N S » 7 okt 2014 16:30:06

Versterkers en/of Radio

Edit: Stom antwoord... was in de war met een ander topic. :oops:
Cars:
Seat Arosa 1.4 8v
VW Lupo 1.6 16v GTI
Citroën Xantia 1.8 16v
Avatar gebruiker
H A N S
Moderator
 
Berichten: 6540
Geregistreerd: 21 jun 2007 21:17:03
Woonplaats: Tilburg

Re: Batterij

Berichtdoor Antwerp Dog » 7 okt 2014 17:51:37

Versterker heeft de wagen niet.
Dus zal ik een kijken naar de radio
Waar moet ik juist naar kijken aan de radio?

Antwerp Dog
Antwerp Dog
Nieuw lid
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 6 okt 2014 20:02:18
Woonplaats: Kontich België

Re: Batterij

Berichtdoor emielvanputten » 7 okt 2014 17:59:25

ik zou kijken naar de massa van de dynamo.
ik begrijp uit je tekst dan je geen laadspanning krijg met draaiende motor. laadspanning 13 volt plus (14 voor een nieuwe dynamo ongeveer)
er van uitgaand dat de dynamo goed is, lijk me de oorzaak daar ergens te vinden
Avatar gebruiker
emielvanputten
Opper spammer
 
Berichten: 1981
Geregistreerd: 16 apr 2007 15:33:31

Re: Batterij

Berichtdoor H A N S » 7 okt 2014 18:12:31

Antwerp Dog schreef:Versterker heeft de wagen niet.
Dus zal ik een kijken naar de radio
Waar moet ik juist naar kijken aan de radio?

Antwerp Dog


Sorry, ik was even in de war met een ander topic...
Als je inderdaad net alles nieuw erin hebt gezet is de kans groot dat daar iets niet helemaal goed is gegaan.
Ik zou zoals al is gezegd even kijken naar de massa van je dynamo, zeker als hij maar een spanning geeft van 2 volt.
Cars:
Seat Arosa 1.4 8v
VW Lupo 1.6 16v GTI
Citroën Xantia 1.8 16v
Avatar gebruiker
H A N S
Moderator
 
Berichten: 6540
Geregistreerd: 21 jun 2007 21:17:03
Woonplaats: Tilburg


Keer terug naar Motorisch

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

cron