Forum SQL error?

Hier vind je alle informatie met betrekking tot de organisatie van de Club en de site.

Moderators: DaveyK, red lupo, Coleta, MeerArosa, H A N S

Forum SQL error?

Berichtdoor DaveyK » 18 jan 2010 16:59:12

LupoClub forum doet het weer! :mrgreen:
Waarschijnlijk hebben de meeste het gemerkt. 2/3 dagen lang gaf het forum een SQL error. (max_connections blabla... )

Wat is het probleem?
Er wordt vanaf onze forum spam verstuurd. Dit zijn spambots. Dit kan je voorkomen door je forum goed up-to-date te houden.
Digitalus (onze hosting) vind die spambots niet leuk. Daarom schakelen ze ons forum uit (3/4dagen), zodat de spambots er een tijdje mee stoppen.
Het nadeel is dat niemand de inloggevens heeft, en dat we het forum dus niet kunnen updaten.

Wat gaat er nu gebeuren?
Bas, ook wel EauRouge op dit forum,is een oud forumbeheerder. Nadat ronnie is overleden is er eigenlijk nooit meer wat aan het forum gedaan.
Nu willen Bas en ik dat gaan oplossen. De betalingen worden gelukkig tegenwoordig al door sunny-sun gedaan, dus het forum en de website zullen gewoon online blijven.

Bas is al eerder bezig geweest om dit probleem om te lossen, alleen gingen ze niet akkoord bij Digitalus om gegevens aan derden te sturen. We hadden akkoord nodig van de domeinheider. Alleen lijkt onze domeinheider Arvid van de aardbodem verdwenen te zijn. :( Bas gaat nu een getekende brief sturen, en vragen of wij gegevens kunnen aanvragen.... Ook hier zitten we met een probleem. Er moet namelijk een handtekening op die brief van de domeinhouder. (dus ook een soort akkoord van de domeinhouder) We moeten dus kijken hoe we dit gaan aanpakken. Ook woont tegenwoordig bas in Duitsland, dus zal het briefverkeer eventjes duren.

Hopelijk kunnen we dit oplossen... Mocht dit niet lukken, dan gaan we een andere domein aanschaffen en gaan we daar opnieuw beginnen. Hopelijk met behoud van ons oude forum.

Met vriendlijke groet,

DaveyK.
Afbeelding
Avatar gebruiker
DaveyK
Beheerder
 
Berichten: 3358
Geregistreerd: 13 apr 2008 12:27:48
Woonplaats: Nieuwegein, Utrecht

Keer terug naar Nieuws & Mededelingen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

cron