kabel voor versterker

In Car Entertainment

Moderators: DaveyK, red lupo, Coleta, MeerArosa, H A N S

kabel voor versterker

Berichtdoor refluxnl » 7 sep 2008 12:37:29

weet iemand de makelijkste manier om de voedings kabel door te voeren?
alvast bedankt

brian
refluxnl
Nieuw lid
 
Berichten: 5
Geregistreerd: 1 jun 2008 12:32:05

Re: kabel voor versterker

Berichtdoor Erik-Jan » 7 sep 2008 13:22:17

van de accu naar binnen bedoel je???
of in de auto zelf, het netjes wegwerken???
Avatar gebruiker
Erik-Jan
Opper spammer
 
Berichten: 1726
Geregistreerd: 11 okt 2007 12:11:24
Woonplaats: Nederland

Re: kabel voor versterker

Berichtdoor refluxnl » 7 sep 2008 13:29:52

Erik-Jan schreef:van de accu naar binnen bedoel je???
of in de auto zelf, het netjes wegwerken???



van de accu naar binnen
refluxnl
Nieuw lid
 
Berichten: 5
Geregistreerd: 1 jun 2008 12:32:05

Re: kabel voor versterker

Berichtdoor Erik-Jan » 7 sep 2008 13:40:48

als het goed is, zoals ik het heb begrepen kan je hem ergens ''doorduwen'' je hoeft dus geen extra gat te boren...
heb wel gekeken hoe ze mijn audio hebben ingebouwd, maar dat lag er al... dus :wink:
Avatar gebruiker
Erik-Jan
Opper spammer
 
Berichten: 1726
Geregistreerd: 11 okt 2007 12:11:24
Woonplaats: Nederland

Re: kabel voor versterker

Berichtdoor Andso » 7 sep 2008 13:47:04

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Geen idee hoe ik het moet uitleggen maar foto's zeggen genoeg in dat rubber gewoon gaatje boren altijd kleiner uiteraard dan voedings kabel. Dat rubber wel ff voorzichtig eruit halen anders ligt ie in de auto en kan je zoeken :S makkelijkste is van in de auto naar buiten drukken gaat gemakkelijk

De kabel doorvoeren deze komt dan boven de pedalen uit (bekleding iets wegvouwen) en de kabel is in de auto.
Afbeelding

Cute Girls Are Never Satisfied
Avatar gebruiker
Andso
Opper spammer
 
Berichten: 1482
Geregistreerd: 19 jan 2007 18:13:25

Re: kabel voor versterker

Berichtdoor refluxnl » 7 sep 2008 14:12:26

super Bedankt Jongens!
refluxnl
Nieuw lid
 
Berichten: 5
Geregistreerd: 1 jun 2008 12:32:05

Re: kabel voor versterker

Berichtdoor Bartman » 26 okt 2012 16:03:55

Ben er nu mee bezig, ik kan de kabel niet vinden als ik hem door dat gaatje heen haal, ik heb de plastic platen boven de koppeling weggehaald, het enige waar ik tegenaan kijk is isolatiemateriaal, van dat dikke stof.. kabel gaat ook moeizaam door het gaatje heen, ik kan hem niet echt 'begeleiden'.
Afbeelding
Avatar gebruiker
Bartman
Stalker
 
Berichten: 380
Geregistreerd: 24 okt 2012 11:29:14
Woonplaats: Voorburg

Re: kabel voor versterker

Berichtdoor Ivo's » 26 okt 2012 17:26:42

eerst ff met een lange schroevendraaier of iets anders 'stijvers' dan een voedingskabel doorprikken, dan weet je ook gelijk waar ie uitkomt ;)
Polo 9N Highline 1.9TDI VVT 145pk/340Nm
Passat 3B Variant TDI Chipped by VagTechniek
Blue 'n Stealth MK4 TDI '98 "Roetmobiel" - 435K km and counting -SOLD!
VW Lupo, The Black Mirror SOLD!
Avatar gebruiker
Ivo's
Opper spammer
 
Berichten: 1754
Geregistreerd: 17 jan 2009 16:34:46
Woonplaats: Deurne

Re: kabel voor versterker

Berichtdoor Bartman » 26 okt 2012 19:09:10

Hij is er doorheen, had van tevoren al een gat in dat rubberen afsluitstuk geprikt, daar zit nu de kabel doorheen zoals op de foto's. Aan de binnenkant wat isolatiemateriaal naar achter getrokken en ik keek zo naar buiten, haha. :) Bedankt!
Afbeelding
Avatar gebruiker
Bartman
Stalker
 
Berichten: 380
Geregistreerd: 24 okt 2012 11:29:14
Woonplaats: Voorburg

Re: kabel voor versterker

Berichtdoor Wing » 30 sep 2013 15:30:47

Ook ik probeer met man en macht een gat te vinden van mijn motorruimte naar binnen voor mijn voedingskabel...

Zojuist heb ik het rubbertje gezocht zoals afgebeeld op bovenstaande foto's, alleen heeft mijn Arosa hem niet :boom

Heeft iemand nog suggesties? ik word er gek van
Wing
Nieuw lid
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 30 sep 2013 14:49:55

Re: kabel voor versterker

Berichtdoor Custom-Caraudio.nl » 21 okt 2013 16:49:34

mocht je echt niets kunnen vinden dan is het altijd mogelijk om zelf een gat te maken,sommige wagens is dat tegenwoordig zelfs noodzakelijk om binnen te komen
of het nu gaat om een simpele carkit,speakerset of een complete audioinbouw ik kan alles maken niets is mij te gek!!
informatie graag nog even via de PBknop op dit forum,0614278067 of http://WWW.CUSTOM-CARAUDIO.NL
AfbeeldingAfbeelding
Avatar gebruiker
Custom-Caraudio.nl
Stalker
 
Berichten: 354
Geregistreerd: 25 jun 2004 19:52:23
Woonplaats: tilburg

Re: kabel voor versterker

Berichtdoor flowiee » 23 okt 2013 08:07:11

Hallo,

Ik wil ook graag mijn voedingkabel naar achteren leggen. Na gister de KVS tank even weggehaald te hebben, zag ik ook het rubberen 'sleutelgat'.
Nu zit er bij mijn Arosa alleen nog iets van mn ABS voor (iets hydraulisch) en kan ik dus onmogelijk bij het rubberen gedeelte. Ik kan er net wel bij, maar met iets scherps erdoorheen prikken, laat staan een gaatje boren gaat niet lukken.

Nu dacht ik, misschien vanaf binnenin dan, waar een bolwerk van isolatiemateriaal zit. Om dit allemaal los te halen om het rubberen gedeelte te vinden leek me een beetje van de zotte.

Weet iemand misschien iets wat kan helpen? Of de preciese plek van binnen af waar het rubberen gedeelte zich bevindt?

Greetz
'01 Seat Arosa type 2 16v Sport
Avatar gebruiker
flowiee
Newbee stage 2
 
Berichten: 54
Geregistreerd: 24 feb 2013 09:58:34
Woonplaats: Burgh-Haamstede / Zeeland

Re: kabel voor versterker

Berichtdoor nba-arosa » 23 okt 2013 13:57:38

Ik heb een gaatje geboord aan de linkerkant van de motorruimte (als je ervoor staat) dan komt hij achter het dashboardkastje uit, hier heb ik hem langs de deuren laten lopen naar de achterbak.
Avatar gebruiker
nba-arosa
Wannabe stalker
 
Berichten: 150
Geregistreerd: 14 mei 2013 08:20:28
Woonplaats: Delft

Re: kabel voor versterker

Berichtdoor H A N S » 23 okt 2013 19:49:55

flowiee schreef:Hallo,

Ik wil ook graag mijn voedingkabel naar achteren leggen. Na gister de KVS tank even weggehaald te hebben, zag ik ook het rubberen 'sleutelgat'.
Nu zit er bij mijn Arosa alleen nog iets van mn ABS voor (iets hydraulisch) en kan ik dus onmogelijk bij het rubberen gedeelte. Ik kan er net wel bij, maar met iets scherps erdoorheen prikken, laat staan een gaatje boren gaat niet lukken.

Nu dacht ik, misschien vanaf binnenin dan, waar een bolwerk van isolatiemateriaal zit. Om dit allemaal los te halen om het rubberen gedeelte te vinden leek me een beetje van de zotte.

Weet iemand misschien iets wat kan helpen? Of de preciese plek van binnen af waar het rubberen gedeelte zich bevindt?

Greetz


Eruit trekken, kabel erdoor en terugduwen.
Cars:
Seat Arosa 1.4 8v
VW Lupo 1.6 16v GTI
Citro├źn Xantia 1.8 16v
Avatar gebruiker
H A N S
Moderator
 
Berichten: 6540
Geregistreerd: 21 jun 2007 21:17:03
Woonplaats: Tilburg


Keer terug naar I.C.E.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast